0888 955 350
02 917 5 500

Складове под наем

Складове под наемДа се вземе склад под наем може да се окаже доста сложно начинание. Когато човек потърси обяви за складове под наем излизат стотици предложения, но отивайки на място, се оказва, че помещенията не са подходящи, нямат никакви удобства, а и цената е завишена прекомерно.

Предлаганите от търговски център „БОИЛА“ складове под наем имат всички удобства, които са задължителни за безпроблемното функциониране на един склад. На първо място, разбира се е разпределението на складовото пространство, стелажи, щендери и всичко необходимо за подреждане и опазване на търговския вид на съхраняваните стоки.

В предлаганите складове под наем може да се ползва всякаква техника за товаро-разтоварни дейности, като „БОИЛА“ предлага подобни услуги на много добри цени. Товаро-разтоварната дейност се извършва с необходимата за целта техника, която да не поврежда стоката, а машините се управляват от работници с нужната квалификация.

Складовете се охраняват с видеокамери, което предотвратява всякакви опити за злоупотреби. За фирми, които тепърва стартират своя бизнес е доста проблемно да наемат празен склад, без никакви удобства, да го оборудват, да закупят нужното складово оборудване като обзавеждане на склада с рафтове и палети.

Следва и закупуване или наемане на електрокари, мотокари, високоповдигачи и т.н. техника, без която не може да работи нормално нито един склад. Всичко това не работи само, има нужда от работници, разходи за външни услуги като ток, вода, охрана. Точно тези неудобства се спестяват със складове под наем от „БОИЛА“.