0888 955 350
02 917 5 500

Офиси под наем

Офиси под наем Всеки бизнес има нужда от офис, който да бъде представителен и да не накърнява имиджа на фирмата. Повечето фирми търсят оферти за офиси под наем, защото покупката на собствен офис не е по силите им. Най-добрият вариант е помещение в офис сграда, което е оборудвано с всичко необходимо за административна дейност.

В подобен офис бизнесменът просто ще влезе заедно със секретарката и лаптопа си и ще започне да работи. В офис сградите има централно отопление, охрана на входа, видеокамери и още много удобства, които наемателят ползва.

За много фирми, които нямат представителства в определени градове, а се налага да проведат някои делови срещи там, е много удобно почасовото наемане на офиси. Така търговският представител на фирмата просто ще влезе във владение на определено офисно пространство, оборудвано с всичко необходимо за толкова време, колкото е пожелал.

Ползването на офиси под наем е една икономична опция, осигуряваща максимален комфорт за офис работа, а също и престиж пред търговските партньори.Не всяка фирма може да си позволи покупка и обзавеждане на луксозно оборудван офис, но наемането на такъв не е проблем.

Съобразно желанието на наемателя, наетото помещение може да е с различна степен на лукс и съответно различна цена. Осигурено е почистване, а защо не и секретарка под наем, ако е нужно. Какво му остава на човек при всички тези удобства? Нищо друго, освен да влезе в осигуреното му офис пространство и да започне своята дейност.