0888 955 350
02 917 5 500

Хладилни камери под наем

Хладилни камериАко търсите хладилни камери под наем, попаднали сте на точното място. В складовата база на фирма „Боила“ се предлагат хладилни камери, изградени по всички изисквания на санитарно-хигиенните норми. В зависимост от своите нужди, наемателите могат да наемат самостоятелни хладилни камери. Температурата в хладилните камери се поддържа на ниво -18 градуса непрекъснато.

В случай на спиране на тока, камерите продължавата да работят чрез собствено захранване. Ползването на хладилни камери под наем от „Боила“ е много удобно. Собствениците имат достъп до стоките си по всяко време, а сградата се охранява денонощно с видеонаблюдение.

Всички услуги, които получават клиентите при наемане на хладилни камери, са насочени към осигуряване на максимално удобство при работа, на цени, съобразени с пазарните условия. За нуждите на всеки клиент се намира индивидуално решение, така че, ако трябва да се съхранява риба, условията в камерите са едни, но ако ще се складира козметика и друга подобна стока, естествено, температурните параметри на хладилните камери ще са съобразени със съответните изисквания за съхраняване на подобна стока.